PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

  O nama

  Stil oblačenja koji biramo doživljavam kao prvo obraćanje ljudima oko sebe, zato modu vidim kao vid neverbalne komunikacije, kao priliku da izrazimo svoj način života i razmišljanja, mogućnost da pokažemo drugima ko smo i čemu težimo. Prvi utisak koji ostavljamo na nekog, odmah nakon intuitivnog, jeste upravo zahvaljujući stilu kroz koji šaljemo ličnu poruku.

  Hrida style brand nastao je iz potrebe za kreativnim izrazom, za materijalizacijom inspiracije, ali i potrebe da sebi i drugim ženama, koje koje žive slične živote i rade poslove koji zahtevaju formalnu garderobu, ponudim nešto što takvu potrebu zadovoljava, ali u sebi nosi notu autentičnosti i kreativnosti.

  Svojim modelima ne obraćam se nikom posebno, prošto stvaram ono u šta verujem i što je deo mog ličnog stila. Moja je poruka poslata nesvesno, ali oni do kojih je stigla prepoznaju je, verovatno deleći slične vrednosti, živeći slične živote i negujući sličan modni stil. Početna ideja je uvek da se model, tokom dugih dana koji počinju izjutra, a završavaju u predvečerje ili ponekad produže u noć, sa par detalja može promeniti od svedenih dnevnih do večernjih varijanti. Iz tog razloga materijali prate ideju, to su najčešće kvalitetne mešavine koje deluju otmeno, ali se istovremeno ne gužvaju i jednako dobro izgledaju na početku i na kraju dana.

  Autentičan, sveden, elegantan…Modni stil definiše naš pogled na svet. U tom smislu Hrida style je klasika i alternativa, elegancija i ležernost, stroga i razigrana, istovremeno.

  Lela Hristić