PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

  Politika kolačića
  Home  /  Politika kolačića

  Kolačići se koriste kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom pristupanja https://www.hridastyle.rs/. Ova Politika o kolačićima je deo Politike privatnosti i pokriva upotrebu kolačića između vašeg uređaja i našeg sajta. Takođe na ovaj način pružamo osnovne informacije o uslugama trećih strana koje možemo da koristimo, a koji takođe mogu da koriste kolačiće kao deo svojih usluga, iako oni nisu obuhvaćeni našom politikom.

  Ako ne želite da prihvatite kolačiće prilikom posete našeg sajta, možete naložiti vašem pretraživaču da odbije korišćenje kolačića sa https://www.hridastyle.rs/, uz razumevanje da možda nećemo moći da vam pružimo neke od vaših željenih sadržaja i usluga.

   

  Šta su kolačići?

  Kolačić je mali deo podataka koji veb lokacija čuva na vašem uređaju kada ga posetite i obično sadrži informacije o samoj veb lokaciji, jedinstveni identifikator koji omogućava sajtu da prepozna vaš veb pretraživač kada se ponovo vratite na njega kao i dodatne podatke koji služe u svrhu kolačića i životni vek samog kolačića.

  Kolačići se koriste za omogućavanje određenih funkcija, za praćenje korišćenja sajta (kao što je u svrhu analitike), za čuvanje vaših korisničkih podešavanja (što može biti vremenska zona, podešavanja obaveštenja) i za personalizaciju vašeg sadržaja (npr. oglašavanje, jezik) .

  Kolačići koje postavlja veb lokacija koju posećujete obično se nazivaju „first-party cookies“ i obično prate samo vašu aktivnost na toj određenoj veb lokaciji. Kolačići koje postavljaju druge veb lokacije i kompanije (tj. third party) nazivaju se „third-party cookies“ i mogu se koristiti za praćenje na drugim veb lokacijama koje koriste istu uslugu treće strane.

   

  Kako možete da kontrolišete ili isključite kolačiće

  Ako ne želite da prihvatite kolačiće od nas, možete podesiti u svom pretraživaču da odbije kolačiće sa naše veb stranice. Većina pretraživača je podrazumevano konfigurisana da prihvata kolačiće, ali možete da ažurirate ova podešavanja da biste u potpunosti odbili kolačiće ili da bi vas obavestili kada veb lokacija pokušava da postavi ili ažurira kolačić.

  Ako pristupate veb lokaciji sa više različitih uređaja, možda ćete morati da ažurirate podešavanja na svakom pojedinačnom uređaju sa kog želite da koristite naš online shop.

  Iako neki kolačići mogu biti blokirani sa malim uticajem na vaše iskustvo sa veb-sajtom, blokiranje svih kolačića može značiti da nećete moći da pristupite određenim funkcijama i sadržaju na sajtovima koje posećujete.